SCENPASS SVERIGE  Att bli medlem i Riksteatern Linköping är att bli medlem i Riksteatern och då får man ett unikt förmånskort. Med SCENPASS SVERIGE blir du förmånsgäst på nästan alla teatrar i Sverige. Scenpasset är ett initiativ från Riksteatern som genom samarbeten med teatrar i hela landet kan erbjuda dig alla dessa förmåner. Här kan du se RIKSTEATERNS LÄNSUPPDELADE LISTA på teatrar DÄR SCENPASSET GER DIG RABATT.

Därtill har du naturligtvis rabatt på alla föreställningar som ges av de lokala riksteaterföreningarna. Har du exempelvis inte tid att se en viss föreställning hos oss i Linköping, kanske tiden passar bättre när föreställningen ev. ges i Motala eller Norrköping.

Du får ett personligt Scenpasskort som gäller ett år. Rabatten gäller en biljett per scenpass på ordinarie biljettpris om inget annat anges. När du bokar biljetten – säg till att du har scenpass och visa kortet när du hämtar den. Kortet är personligt och gäller i ett år från inköpsdagen. Normalt gäller inte kortet vid premiärer och gästspel.