Inget medlemsmöte, enbart 50 i publiken och biljetter i Bengans skivbutik

Kära publik, förra året renoverades Sagateatern och av det skälet blev höstsäsongen 2019 kort, med få föreställningar. Sedan kom våren och med den Coronapandemin. Säsongen fick hastigt avslutas i mars, med intressant nog, föreställningen Domedagen. Därmed blev även vårsäsongen kort, med få föreställningar.

Nu är det höst och Coronapandemin fortsätter. Läget är väsentligt bättre än det var i april-maj, men Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner ligger fortsatt fast. Osäkerheten inför hösten är stor. I bästa fall kan vi genomföra alla våra åtta föreställningar, även om vi måste begränsa publiken till 50 personer. Men läget kan försämras och kanske tvingas vi även denna säsong ställa in föreställningar. Vi försöker dock bidra till en återgång till mer normala förhållanden genom att planera för en vanlig höst med åtta föreställningar; sedan får vi se hur det blir.

Dock, några viktiga saker:
• Vi ställer in höstens medlemsmöte, eftersom vi inte vill begränsa det antal medlemmar som får se föreställningen gratis.
• Vi prioriterar våra medlemmar när det gäller information. Vi kommunicerar i första hand genom riktad
medlemsinformation tillsammans med löpande uppdateringar på vår hemsida och vår Facebooksida. Detta ökar medlemmarnas möjligheter att komma åt de 50 biljetterna till respektive föreställning.
• Skynda er att köpa biljetter, det finns som sagt endast 50 biljetter till respektive föreställning.
• Biljetter köper ni via Bengans skivbutik på Nygatan 31. Som vanligt kan man också köpa biljetter på Tickster eller via biljettlänken biljetter@riksteaternlinkoping.se
• Vi följer förstås Folkhälsomyndighetens alla råd och rekommendationer. När ni kommer till teatern är den Coronasäkrad i meningen att publikplatserna är markerade för att skapa distans, samtidigt som vi kömarkerar vid de båda insläppsdörrarna. Det kommer även att finnas handsprit att tillgå.
• Vi gör mailutskick när det kommer ny information om föreställningarna, så håll koll på era mail från Riksteatern Linköping, på vår hemsida och på Facebooksidan.


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!