Om Covid-19 2020-03-15

Vi har fått ett fåtal (3) frågor inför tisdagens föreställning Domedagen-en trallvänlig talkshow. Som ni säkert vet har regeringen beslutat att följa Folkhälsoinstitutets rekommendation att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Då Sagateatern tar max 223 i publik berörs vi inte i nuläget av detta men vi följer noga Folkhälsoinstitutets rapportering. Den som är sjuk eller känner av symptom stannar hemma och vi andra tvättar händerna och visar omsorg om våra medmänniskor. Vi hoppas och tror att vi ses på tisdag för en stunds musikalisk feelbad-show med lite klimatångest men även en ljuv känsla av hopp!
—-

I rampljuset på väg ut, och ni kommer att märka att det i kuvertet även finns med ett infoblad från Cinemax. Sagateater är ju en gammal biograf och vi kulturarrangörer försöker hjälpa varandra. I det utskick som Cinemax gör finns även ett infoblad från oss.

Vi vill önska er alla välkomna till en den nya säsongen och till årsmötet som går av stapeln 5 februari. För att hålla kolla på röstlängden och på behovet av fika, vill vi ha en föranmälan, som görs på mailen arsmote@riksteaternlinkoping.se, senas 3 februari. Ange då även ev eventuella allergier så vi kan fixa fika utifrån behov.

. .  och tisdagen 14 januari fanns följande inslag i TV4:s Nyhetsmorgon; det handlar om premiären på Bye, bye bror!!

 

 


Sagateatern är den fd biografen Saga och vill man se kvalitetsfilm finns alltid Linköpings Filmsalonger  och den kommunala biografen Cnema i Norrköping, där du kan hämta det tryckta programmet på denna länk!

Därtill finns Cinemax där du på länken hittar deras onsdags- och lördagsserie. Var och en innehåller 6 ordentligt bra filmer, som du kan se för enbart 220 kr per serie!

Sedan är ju artikeln i Linköpingsposten, med teater som en demokratifråga, alltid lika aktuell!


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!