Linköping 28:e augusti 2021

Efter ett alldeles för långt uppehåll kan vi äntligen presentera programmet för hösten 2021. Som det ser ut i nuläget kommer vi kunna mötas på Sagateatern i höst. Vi följer givetvis folkhälsomyndighetens rekommendationer för att göra ert teaterbesök så tryggt som möjligt.Situationen kan givetvis förändras. Vi håller oss och er uppdaterade.

Vi ses på Sagateatern!

Linköping 18:e februari 2021

Kära publik, vi saknar er och vi har absolut inte glömt er!

Därför erbjuder vi nu tre livesända föreställningar här på föreningen Facebooksida direkt hem till er! Som för så många andra så är det svåra tider också för oss arrangörsföreningar, samtidigt som saknaden efter liveupplevelser hos oss alla är större än någonsin.

I väntan på att vi skall kunna öppna teatern har vi gått ihop över 50 ideella Riksteaterföreningar utöver hela vårt land för att livesända dessa föreställningar. Det är vår systerförening i Gnosjö som tagit initiativet och allt sänds direkt från deras tomma teatersalong. Här är det inget fusk, föreställningarna spelas samtidigt som du ser dem med allt vad det innebär av närvaro och nerv. Går strömmen blir det mörk, blir någon skådespelare sjuk ställer de in.

Så notera följande tre datum då du är välkommen in hit till vår Facebooksida:

Söndag 28 feb kl.18.00 – 123 Schtunk

Lördag 13 mars kl.18:00 – Carl-Einar Häckner

Lördag 27 Mars kl.18.00 – Fröken Elvis

Vi säljer inga biljetter, men tycker du det är bra och uppskattar initiativet får du givetvis stötta vår systerförening i Gnosjö med en symbolisk summa till deras swishnummer:  123 522 96 79

 

 


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!