I rampljuset på väg ut, och ni kommer att märka att det i kuvertet även finns med ett infoblad från Cinemax. Sagateater är ju en gammal biograf och vi kulturarrangörer försöker hjälpa varandra. I det utskick som Cinemax gör finns även ett infoblad från oss.

Vi vill önska er alla välkomna till en den nya säsongen och till årsmötet som går av stapeln 5 februari. För att hålla kolla på röstlängden och på behovet av fika, vill vi ha en föranmälan, som görs på mailen arsmote@riksteaternlinkoping.se, senas 3 februari. Ange då även ev eventuella allergier så vi kan fixa fika utifrån behov.

. .  och tisdagen 14 januari fanns följande inslag i TV4:s Nyhetsmorgon; det handlar om premiären på Bye, bye bror!!

 

 


Sagateatern är den fd biografen Saga och vill man se kvalitetsfilm finns alltid Linköpings Filmsalonger  och den kommunala biografen Cnema i Norrköping, där du kan hämta det tryckta programmet på denna länk!

Därtill finns Cinemax där du på länken hittar deras onsdags- och lördagsserie. Var och en innehåller 6 ordentligt bra filmer, som du kan se för enbart 220 kr per serie!

Sedan är ju artikeln i Linköpingsposten, med teater som en demokratifråga, alltid lika aktuell!


Det finns även ANDRA RIKSTEATERFöRENINGAR, så om du missar vissa av föreställningarna i Linköping kan du ta tillfället i akt och åka på teaterresa till grannkommunerna! På menyvalet Andra Riksteaterföreningar kan du se de repertoarer som gäller i våra systerföreningar!