Onsdag 27 september,  kl 19,00, Sagateatern   INSTÄLLT
Onsdag 1 november, kl 19.00, Sagateatern  NYTT DATUM
Vi som bor här  / Riksteatern

Naturskildraren Martin Emtenäs och den legendariske musikern Stefan Sundström ger sig ut på årets yvigaste och grönaste turné! Välkomna till en föreställning om biologiskt mångfald – i mellanrummet mellan glitter och gråsuggor.

Fortfarande finns det storslagen natur runt om i vårt land, välkända platser och dolda smultronställen. Med stor erfarenheter av svensk natur och sin passion för djur undersöker Martin det unika med just er plats. Stefan Sundström väver in nyskrivna låtar om djur och natur. Föreställningen bygger också på insamlat material om er lokala miljö och lokala hjältar som brinner för att rädda den.

Martin har varit programledare för en mängd naturprogram som utspelat sig både i Sverige och runt om i världen. Han har också skrivit boken “Upplev Sveriges natur.”

Stefan har spelat i ett antal band som t ex KSMB och Apache, är låtskrivare och trubadur. Han har gett ut ett flertal böcker, bl a Stefans lilla gröna (en berättelse om att sura sin mört, gräva sin kompost och odla med mycket kärlek) och Stefans stora blå (recept för godare fisk, blåare hav och en friskare värld).

 

EXKLUSIVT FÖR PUBLIKEN:   Fröbytar-stund med Stefan Sundström efter föreställningen!

 

Manus:   Martin Emtenäs
Musik:   Stefan Sundström
Regiöga:   Gustav Tegby och Joakim Rindå
Scenografi och ljusdesign:   Johanna Mårtensson
Dramaturg:   Gustav Tegby
Produktion:   Riksteatern

Medverkande:
Martin Emtenäs – Skådespelare/Programledare/musiker
Stefan Sundström – Musiker/kapellmästare
En medföljande musiker
Lokala naturexperter

Speltid:  1 tim 50 min  (inkl paus)

Biljettpriser:    Scenpass 160 kr, ordinarie 200 kr, student/Skådebanan 175 kr och under 21 år 100 kr.
Köp dina biljetter här:   www.tickster.com

Vi-som-bor-har-Foto-Danish-Saroee3 Martin Emtenäs & Stefan Sundström Vi-som-bor-har-Foto-Danish-Saroee  Vi-som-bor-har-Foto-Danish-Saroee4