Onsdag 31 augusti,  Sagateatern
kl 17.30  Medlemsmöte,  kl 19.00 Talley´s Folly (Teater C)

Medlemsmöte är en liten Karil-samvaro med Ulrikas föreställningspresentation och  bjudkaffe och bullar i foajén . . . . samtidigt som ni kan beställa biljetter till höstens föreställningar genom att fylla i förbeställningsformuläret – för att sedan betala till Karils bankgiro och därefter få biljetterna levererade till Sagateatern.

Därefter kommer föreställningen som avslutar höstens medlemsmöte.

Det är den 4 juli 1944. I ett gammalt fallfärdigt viktorianskt båthus, oönskat och bortglömt precis som våra två huvudpersoner, utvecklas en lågmält rolig och rörande kärlekshistoria.

Talley’s Folly är en hoppfull pjäs om det omaka kärleksparet Matt Friedman och Sally Talley. De har inte setts på ett år men möts nu i skymningen nere vid Missouri River och vad som följer är ett romantiskt drama där skuggan av det pågående kriget, smärtsamma minnen av flykt och gamla familjehemligheter gör det svårt för dem att få varandra till slut…

Den amerikanska dramatikern Lanford Wilson skrev denna rörande kärlekshistoria 1979 och den spelas sen dess flitigt på scener runt om i USA och anses vara en modern klassiker. Vinnare av Pulitzer Prize for Drama och Drama Critics’ Circle Award 1980.

Medverkande:  Andrea Geurtsen, Mats Tielman-Lindberg
Manus:  Lanford Wilson
Översättning:    Andrea Geurtsen
Scenografi:    FyraG Art
Ljud:    Oscar Alvarez
Produktion: Teater C

Speltid:   1 tim 20 min.
Biljettpriser:   Föreställningen är en bjudföreställning till Karils medlemmar. Icke-medlem som vill se föreställningen tecknar medlemskap genom att betala 150 kr/80 kr, vilket kan göras på Skådebanan eller på Sagateatern i samband med föreställningen.

 

Talleys_Folly_SV