Tisdag 17 november,  kl 19,00, Sagateatern
Slå pattarna i taket – Riksteatern

 

Vår föreställning är slutsåld men den går dagen innan i Mjölby (16 november på Mjölby kulturscen) och där finns det biljetter kvar . . . boka här på Tickster!     

 

Bered dig på allt! När systrarna Bianca och Tiffany Kronlöfs vassa tungor tar över Sveriges scener, vrids dina sinnen ut och in. En brännande cabaret fylld av dans, brandtal, musik och feministisk humor. Uppbackade av geniala musiker, bjuder Tiffany och Bianca på ett färgsprakande helkvällskaos, där inget ämne går säkert. ”Föreställningen ska vara som en riktigt giftig tårta med jättefin glasyr!” säger systrarna Kronlöf.

2012 gjorde Bianca och Tiffany succé i sociala medier med videon Så jävla PK samt Shit Snubbar say och SVT plockade snabbt upp dem i humorserien Full Patte, som sänder säsong två under hösten 2015.

Bianca är grundare av teatergruppen Gruppen, har synts i uppsättningar på såväl Dramaten som Stadsteatern och är just nu aktuell i filmenSvenskjävel”. Tiffany har en bakgrund som musiker och feministisk reggaeartist.

Föreställningen ”Slå pattarna i taket!” produceras av Riksteatern och är ett samarbete med Folkteatern i Göteborg.

”Systrarna Bianca och Tiffany Kronlöf har seglat upp som två av de största feministiska förebilderna vi har i det här landet.”
Nöjesguiden

Den som vill ha ytterligare skäl att se Slå pattarna i taket kan läsa recensionerna i Göteborgsposten och på Kulturbloggen.

Av:   Bianca och Tiffany Kronlöf
Medverkande/musiker:   Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf, Thom Gisslén, Dijle Neva Yigitbas (Neva Deelay)  och Jonas Pomo.
Kompositör/musik:   Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén
Scenografi & Kostym:   Daniel Åkerström Steen
Mask:   Daniela Krestelica
Produktion:   Riksteatern i samarbete med Folkteatern i Göterborg

 

Speltid:  1 tim 30 min  (utan paus)

Biljettpriser:    Scenpass 200 kr, ordinarie 250 kr, student/Skådebanan 220 kr och under 21 år 100 kr.

Köp dina biljetter här:   www.tickster.com