Tis 29 april, 19.00, Sagateatern
Skippin’ Through The Graveyard  – Dansnät Sverige

Bastardproduktion har skapat ett väntrum med kristna förtecken Med svart humor, spirituell stämsång och extatisk line dance bjuder fyra osannolika missionärer på en himmelsk färd i sökandet efter meningen med tro. Med en frikyrklig besatthet ifrågasätter de sin dödlighet genom att utmana varandra och gravitationen i hopp om att komma undan helvetets heta eldar.

Det började 2010 med att de upptäckte sin gemensamma fascination för musikgenren och att de samtidigt var förbryllade över texternas budskap som mest uttrycker meningslöshet, skuld, rädsla, trötthet och löften om att det blir bättre sen – om en bara står ut ett tag till. Det finns en komisk absurditet i det allvaret. Det fick dem att börja reflektera över vårt egna normaliserade kristna arv, hur formade vi är av dess begrepp, bilder och riter som omger oss i vår vardag.

Medverkande:  Dag Andersson, Lars Bethke, Anders Larsson, Sandra Medina
Scenografi/Kostym:  Linda Irenedotter Ingemansson
Mask:  Maria Morgell.
Ljus:  Christer Billström.
Ljud:  Nicklas Sandström
Dramaturg:  Mari Hedenius
Produktion:  Bastardproduktion och Dansnät Sverige

Speltid : 1 tim. 15 min.

Boka dina biljetter här: www.tickster.com

Biljettpriser: Scenpass 140 kr, ordinarie 175 kr, student/Skådebanan 150 kr och under 21 år 75 kr. Är du under 21 år kan du köpa vårens två dansföreställningar för 110 kr.