Lördag 28 maj,  kl 18.00, Sagateatern (dans)
Refugee Story (Flyktingar och elever från Ödeshögs kulturskola)

VIDANS,  KARIL och Folkkampanj för Asylrätt Linköping bjuder in till dansföreställningen Refugee Story!

Asylsökande från olika flyktingförläggningar i Ödeshög har tillsammans med Ödeshögs Kulturskola skapat en föreställning. Med hjälp av bild och dans berättar de om sin flykt från krigsdrabbade länder till ett tryggare Sverige.

En helt vanlig dag fylld med skratt, glädje och gemenskap förändras hastigt till tårar, sorg och splittrade familjer. Bomberna faller och det finns inte längre något annat val än att försöka trotsa havet i form av en livsfarlig flykt mot ett säkrare Europa. Det är en stark och känslosam historia som inte lämnar någon oberörd.

Rekommenderad ålder från 12 år.  FRITT INTRÄDE OCH FIKA!!

Manus:   Eslam Al Hamdan
Regi och Koreografi:   Eslam Al Hamdan, Liselotte Sabel Gustafsson och Julia Tegnebo
Film och Foto:   Amjad Alassadi
Medverkande:   Flyktingar boende på Vida Vättern och Nattviol i Ödeshög samt elever från Ödeshögs Kulturskola

För att vara säker på att få plats mailar du namn och antal biljetter till linkoping@folkkampanjforasylratt.se alternativt skriver till oss här på facebook. Biljetterna finns att hämta på Sagateatern från kl 17.00 lördag den 28 maj och hålls fram till 18.30.

Vi uppmuntrar er alla att skriva under Folkkampanj för Asylrätts namninsamling mot regeringens människofientliga lagförslag som kommer splittra familjer och hindra människor att söka trygghet i Sverige. Skriv under uppropet på www.folkkampanjforasylratt.se, det kommer även gå att skriva under uppropet på Sagateatern.

 

folkkampanj för asylrätt Vidans

A_Refugee_Story_940x1440_3 Refugee Story4