Ett brännande aktuellt drama om mammor som förlorat sina barn
– och kärleken som lever för evigt.

De är mammorna som jobbar inom vården och lokalvården, hemtjänsten och barnomsorgen. De är mammor som burit sina barn närmast hjärtat. Och de är mammor som har tvingats uppleva det värsta en mamma kan uppleva. Att förlora ett barn. Fyra skådespelerskor ger röst åt dessa mammor. Om våldet som tog det mest värdefulla ifrån dem, om sorgen, frustrationen och kampen att orka gå vidare. Men mest av allt handlar den om kärleken, den ständigt närvarande, och för evigt levande.

Föreställningen bygger fritt på journalisten, författaren och programledaren Alexandra Pascalidous hyllade bok med samma namn. För regin står Sunil Munshi som genom åren uppmärksammats för sina drabbande och visuella uppsättningar som rönt stora framgångar på teaterscenen, bla. “Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva” på Dramaten, regi för “Melodifestivalen 2018” och de musikaliska monologerna “Hallå! Popmusik, kickar å kläder” med Magnus Uggla och “Lola” med Tommy Körberg.

Senast med Klaus Nomi på Kungliga Operan, utvald till Scenkonstbiennalen 2021.

En samproduktion mellan Riksteatern och Kulturhuset Stadsteatern Stockholm.

Efter föreställningen bjuds alla in till ett eftersamtal med Alexandra Pascalidou. Eftersamtalet hålls på Passagen och startar kl 21.00.

Medverkande:  Maria Salah, Chatarina Larsson, Gloria Tapia, Lo Kauppi

Av:  Alexandra Pascalidou, Sunil Munshi och Lisa Lindén

Regi och scenografi:  Sunil Munshi

Maskdesign:  Rebecca Afzelius

Längd:  1 tim 40 min

Tisdag 9:e november kl 19.00 på Sagateatern.

Biljetter: Scenpass: 180 kr, ordinarie: 220 kr, student: 195 kr, under 21 år: 120 kr
Finns att köpa på tickster.com eller via mailen biljetter@riksteaternlinkoping.se