Tisdag 31 okt,  kl 19,00, Saga
FAKK ALLA / Teater Fryshuset


FÄNGSLANDE VITTNESMÅLSTEATER

I skolan kunde hon allt redan. Det var som att hon bara satt av tid. Men det sket lärarna i, föräldrarna också. Så snart sket hon i dem. I skolan. I samhället.  I allt. Det började med ett rån. Inte för pengarna utan för kicken. Sluten ungdomsvård gjorde henne bara kriminell, kriminell på riktigt. Fakk alla!

Uppsättningen är ett samarbete mellan Unga Dramaten och Teater Fryshuset, som nu följer upp de uppmärksammade uppsättningarna Klipp han och Bye Bye Bror med en sista och avslutande del i trilogin om skjutningarna och morden bland unga. I likhet med de två tidigare uppsättningarna baseras Fakk alla på intervjuer, denna gång med ett antal kvinnor från skilda delar av Sverige, som är eller har varit livsstilskriminella.

Att unga kvinnor får mer framträdande roller i kriminella nätverk är en trend Fryshuset varnat för i många år, och samtidigt efterlyst större förebyggande och uppföljande insatser. Här får vi en rå och naken inblick i kvinnornas liv och deras möjligheter att ändra livsstil.


Av:  Ulf Stenberg och Emil Rosén Adsten
Medverkande:  Sofia Karemyr
Regi:  Emil Rosén Adsten och Ulf Stenberg
Peruk/mask:  Frida Ottosson
Ljus:  Jesper Larsson
Kompositör:  Måns Lundberg
Dramaturg:  Anna Kölén
Ljud:  Björn Lönnroos
Foto:  Leonard Stenberg
Videodesign:  Thomas Nilsson
Produktion:  Teater Fryshuset i samarbetet med Unga Dramaten
Speltid:  ca 90 min, ingen paus


Biljetter:  Scenpass:  180 kr, ordinarie: 220 kr, student/Skådebanan: 195 kr, under 21 år: 120 kr.
Köp dina biljetter här:  www.tickster.com eller på Bengans skivbutik (Nygatan 31).