Tisdag 16 februari, kl 19.00, Sagateatern
En komisk depression – Nour El Refai och Moa Svan

DET FINNS JUST NU INGA BILJETTER TILLGÄNGLIGA. FÖRESTÄLLNINGEN ÄR SLUTSÅLD. VI HAR DOCK RESERVERAT 15 BILJETTER FÖR PRODUKTIONEN/RIKSTEATERN OCH SR MEN VET I DAGSLÄGET INTE OM DESSA KOMMER ATT UTNYTTJAS. DÄRMED KAN DET EV KOMMA UT YTTERLIGARE ETT ANTAL BILJETTER.

En ärlig och vass humorföreställning av och med Nour El Refai. Så här personlig har vi aldrig sett Nour förut. Välkomna till en grymt deppig och rolig kväll, fylld av igenkänning och briljant humor.

”Föreställningen handlar om när jag var ledsnast i världen. Året var 2012 och jag skickade 4000 fylle-sms i veckan. Mamma flyttade till Dubai och jag köpte en katt. Jag drog hem olika snygga människor och lekte flickvän några dagar och sen ringde jag aldrig igen. Jag var ett as! Men ett roligt as. Alla blev kära i mig. Men det hjälpte inte. Det enda som gjorde mig lite glad var naturfilm och O´boy. Och Jalmert(katten)”, säger Nour.

 Kvällen inleds av geniala komikern Moa Svan.

Nour El Refai slog igenom med sitt eget dolda-kameran-liknande humorprogram Raj Raj på TV4 och har sedan dess medverkat som programledare och skådespelare i en rad tv-, radio- teater- och filmproduktioner. Hon har redan bockat av mycket: sommarpratare i P1, programledare för Melodifestivalen och nu senast Lillebror i Karlsson på taket på Göteborgs Stadsteater.

Riksteaterns publik känner Nour El Refai från produktionerna Almost like boys (2007) och Om att vara ett får när man vill vara en fågel (2009).

Moa Svan har arbetat som programledare för bland annat Kunskapskanalen, P3 och Utbildningsradion. Hon debuterade 2015 som författare med den uppmärksammadefotbollsbokenDet riktiga landslaget”.

Medverkande:    Nour El Refai och Moa Svan
Upphovspersoner:    Nour El Refai och Moa Svan
Regi:    Camilla van der Meer Söderberg
Ljus:    Jenny Larsson
Foto:    Anna Huerta
Produktion:    Riksteatern

Speltid:   2 tim  (inkl paus)

Biljettpriser:   Scenpass 160 kr, ordinarie 200 kr, student/Skådebanan 175 kr och under 21 år 100 kr.

Köp dina biljetter här:   www.tickster.com

En_komisk

En_komisk_940x1920