Onsdag 1 okt, 19.00, Sagateatern
Dvävla nuläge – CP / Counterforce Produktion

Vi har startat ett band som heter ’Djävla Nuläge! Det här är vår debut-show. Den handlar helt enkelt om det djävla nuläget. Om hela systemet, hela känslan, hela nuläget. Det kan hända att det blir som en slags tolkning av Hamlet, fast mer som en kabaré med musiknummer och extremt många dödskallar.

Men vi lovar, det kommer även att bli gravallvarligt. För nuläget är, som alla vet, gravallvarligt. Vi kommer att avhandla surrogatmödraskap, åldersfascism, snälla poliser, död, kärlek och teatern. Det blir högst personligt och motsägelsefull plakat-teater på samma gång.”

Texten i föreställningen är skriven av den hyllade serietecknaren och satirikern Sara Hansson, tillsammans med Roland Paulsen och regissör Erik Holmström. Hansson har publicerat i Galago och Bang och medverkar i humorprogrammet Tankesmedjan.

 “Trodde du att teatern har kroknat och kapitulerat inför samtiden? Icke! Djävla nuläge! har både garvsyra och sprängkraft i energin.”  Lis Hellström Sveningson, Nummer.se . . . . . “Det var längesedan jag hade så roligt”  Isa Andersson, Expressen/GT . . . . . “Frän satir om världens elände”  Bo W Jonsson, Borås Tidning . . . . . “Fantastisk samhällssatir och plakatteater av bästa märke”   Maria Hansson, Sveriges Radio Sjuhärad

Medverkande:  Andrea Edwards, Erik Holmström, Jan Ärfström, Saga Björklund Jönsson
Regi:  Erik Holmström
Text:  Sara Hansson, Erik Holmström, Roland Paulsen
Musik:  Saga Björklund Jönsson
Produktion: CP – Counterforce Produktion

Speltid: 1 tim. 15 min.

Boka dina biljetter här:  www.tickster.com

Biljettpriser:  Scenpass 160 kr, ordinarie 200 kr, student/Skådebanan 175 kr och under 21 år 100 kr.