Tisdag 27 mars,  kl 19,00, Crusellhallen (Konsert & Kongress)
De redan frälsta  (Riksteatern)

När Tiffany och Bianca Kronlöf tillsammans med Thom Gisslén åter ger sig ut på turné med Riksteatern är siktet inställt på valåret 2018. De redan frälsta kommer att utmanas i godhet och förändring. De som fortfarande lever i mörker kommer att vakna.

Denna gång riktar Familjen Kaos sina knivskarpa blickar mot valåret, men också mot sig själva. Med humor och brutal ärlighet tar de sig an känsliga ämnen i Europas politiska landskap. Ingen kommer undan, ingen fråga är för stor och ingen människa för liten.

Den redan frälsta är en show om godhet och förändring.

Familjen Kaos består av Bianca och Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén. De är kända från den prisbelönta SVT-humorserien “Full Patte“. Hösten 2015 turnerade de för fulla hus med den bejublade “Slå pattarna i taket” tillsammans med Riksteatern. Denna gång samarbetar trion med regissören Astrid Menasanch Tobieson som bland annat skrivit och regisserat pjäserna ”Men det skulle ni aldrig våga” (2012, Orionteatern), ”I landet som aldrig brann brinner nu träden” (2015, Dramalabbet) och ”Nattpassage” (2016, Kulturhuset Stadsteatern). Senast regisserade hon ”Frontens Gryningsfärg” på Kulturhuset Stadsteatern.

 

Medverkande:   Bianca Kronlöf, Tiffany Kronlöf, Thom Gisslén
Manus:   Familjen Kaos
Regi:   Astrid Menasanch Tobieson
Scenografi/Ljus/Video:   Johan Rödström
Kostym:   Felicia ”Leffe” Kronlöf
Mask:   Daniela Krestelica
Produktion:   Riksteatern
Arrangör:   Karil och Linköping Konsert & Kongress

Speltid: 1 tim 30 min  (ingen paus)

Biljettpriser:    Scenpass 245 kr, ordinarie 295 kr och studerande/ungdom upp till 21 år 225 kr.
Köp dina biljetter här:   www.ticketmaster.se 

 

3a-2_2000px_b

 

Redan_fralsta