Måndag 25 april,  kl 19.00, Sagateatern (dans)
Crossroads (Scenkonstnätverket Donya)

I en park, i en stad, på ett golv, i en fabrik, på kontoret, i mörkret. Tre vänner möts igen när de var och en på sitt sätt står inför ett vägskäl. Vart är de på väg? Var hamnar de? Genom föreställningen löper en blå tråd, det är själen, bluesmusiken. Hjärtslagen ger rymd åt den vita skiten. Fuck you! Stjärnklart. Cirkeln sluts när gryning blir till dag. Börjar det om eller börjar det på nytt?

“Intimiteten skulle provocera vilken högstadieklass som helst till skämsdöden lika sant som att den skulle fascinera gymnasieklasserna. Ut med den till båda!” /Ann-Charlotte Sandelin, Kultursidan.nu

Crossroads är en dansföreställning i gränslandet mellan teater och dans, som har skapats av tre dansare och skådespelare från Scenkonstnätverket Donya; Christian Svensson, Sally Gårdfalk och Per Enequist. Föreställningen hade urpremiär den 5e december 2015 på Sagateatern i Linköping. Vår ambition är att det ska vara en föreställning i ständig förändring och utveckling. Precis så som människorna bakom förändras och utvecklas så förändras även berättelsen, den klargörs, omvandlas och omdefinieras. Grunden är vägvalen. För regi står Peppe Östensson som även tidigare undervisat dem alla på den internationella skådespelarutbildningen Scenkonst i Linköping där även Donya har sin grund.

Medverkande:   Christian Svensson, Per Enequist, Sally Gårdfalk
Regi:   Peppe Östensson
Koreografi:   Christian Svensson, Peppe Östensson, Per Enequist, Sally Gårdfalk

Speltid:  45 min
Biljettpriser:   Vuxen: 100 kr och Student/ungdom: 80 kr
Köp dina biljetter här:   www.tickster.com

 

Crossroads_3 24183973152_09bfea411f_o (1) 23665335683_8200489944_o