Tisdag 10 feb, 17.30 och 19.00, Sagateatern
Årsmöte och föreställningen Z (Östgötateatern)

Tisdagen den 10 februari kl 17.30 går Karils årsmöte av stapeln på Sagateatern. Medlemmar har fått kallelse och ska anmäla sig senast torsdag 8 februari (per telefon till Skådebanan, 013-12 88 73 eller via mejl till medlemsmote@riksteaternlinkoping.se). Vi börjar med intressanta årsmötesförhandlingar, där bokslutet kanske godkänns, den avgående styrelsen beviljas ansvarsfrihet och en ny styrelse väljs . . . kanske sker det oväntade förändringar . . . och våren repertoar presenteras . . . varefter deltagarna bjuds på kaffe och bullar i foajén . . . samtidigt som ni kan fylla i förbeställningsformuläret – om ni vill betala biljetterna direkt till Karils bankgiro och få dem levererade till Sagateatern.

 

Efter pausen, kl 19.00, tar Ann-Sofie Andersson Kern oss med på en humoristisk och gripande resa i gestalt av artisten Monica Zetterlund. På scenen får vi bland annat träffa Povel Ramel, Beppe Wolgers och Tage Danielsson i form av sånger, berättelser och stora fotografier. Vi får också följa henne ut i världen och bevittna möten med storheter som Miles Davis. En föreställning om möten som formar en artist. Om ett liv som börjar i trakterna där det var dans bortåt vägen, som träffar Marlon Brando, som grubblar om sannolikheten och som till sist frågar ”var blev ni av ljuva drömmar om en rimligare jord”.

Ann-Sofie Andersson Kern avslutade sina studier vid Teaterhögskolan i Göteborg 2005 och ingår sedan 2006 i Östgötateaterns fasta ensemble. Hon har medverkat i Nobody´s Perfect, Maskinen, Pelikanen och Om vi kunde gå hem till mig. Spelåret 2014/2015 är hon aktuell i Swedenhielms och Z.

 

Skådespelare: Ann-Sofie Andersson Kern
Av: Sven Angleflod och Ann-Sofie Andersson Kern
Regi: Sven Angleflod
Scenografi: Magnus Möllerstedt
Inspelad musik: Johan Siberg Dragspel, piano, Niclas Lindblom Bas, Hans Åkesson Träblås
Ljuddesign: Michael Andersson
Scentekniker: Mikael Sjögren
Produktion: Östgötateatern

Speltid: 50 min.

Biljetter: Medlemmar gratis, övriga/familjemedlemmar 120/80 kr. Priset inkluderar Scenpass och 1 års medlemskap i KARIL. Biljett/medlemskap skaffar du på Skådebanan.

 

Du kan se mer av Moniza Zetterlund på Öppet arkiv och läsa mer på Monica Zetterlund-sällskapet.