Om Covid-19 2020-03-15

Vi har fått ett fåtal (3) frågor inför tisdagens föreställning Domedagen-en trallvänlig talkshow. Som ni säkert vet har regeringen beslutat att följa Folkhälsoinstitutets rekommendation att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Då Sagateatern tar max 223 i publik berörs vi inte i nuläget av detta men vi följer noga Folkhälsoinstitutets rapportering. Den som är sjuk eller känner av symptom stannar hemma och vi andra tvättar händerna och visar omsorg om våra medmänniskor. Vi hoppas och tror att vi ses på tisdag för en stunds musikalisk feelbad-show med lite klimatångest men även en ljuv känsla av hopp!

Tis 17 mars, 19:00, Sagateatern
Medverkande: Martin Emtenäs, Birgitta Henriksson och Stefan Sundström
Text och musik: Martin Emtenäs och Stefan Sundström
Regi: Joakim Rindå och Gustav Tegby
Dramaturgi: Gustav Tegby
Scenografi och kostym: Johanna Mårtensson
Produktion: Riksteatern Speltid: ca 2 tim, ingen paus

Naturskildraren Martin Emtenäs och den legendariske musikern Stefan Sundström är tillbaka med uppföljaren till succén Vi som bor här från 2017.

Precis som senast har de sällskap på scen av pianisten Birgitta Henriksson. Martin och Stefan rör sig lekfullt och underfundigt mellan fakta och
filosofi, vetenskap och humor för att undersöka vad som hänt på sistone – på klotet och helt nära där vi bor.

Med ödet i händerna och hela världen på våra axlar möts vi i händelsernas centrum vid avgrundens rand. Det blir en rolig och mysig kväll med bland annat matjord, mikrober och massor av musik.

Fröbyte

Efter föreställningen arrangeras ett fröbyte med Stefan Sundström, många spännande sorter utlovas! Ta med de fröer du har över och byt till något du behöver.

Biljetter: Scenpass: 200 kr, ordinarie: 250 kr, under 21 år: 100 kr, student/Skådebanan: 220 kr
Finns att köpa på tickster.com eller via mailen biljetter@riksteaternlinkoping.se

Foto: Jeanette Andersson
Retusch: Preben Carlsson