Torsdag  11 april,  kl 19,00, Sagateatern
In Store  / Dansnät Sverige

Kaxigt dance crew levererar dynamisk scenkonst/ dans med utgångspunkt i street dance.

What´s in store? Detta frågar sig L.A.C i verket med just namnet In Store. Namnet syftar till de lager som vi bär med oss genom livet och vardagen. Vad händer när vi skalar av oss dessa? In Store handlar om att följa strömmen. Publiken får följa med på en resa genom alla lager. Bit för bit försvinner dessa skikt och oskrivna regler. Hur påverkar kollektivet individen i denna resa och vad är vi egentligen rädda för?

Less Aggressive Clappers (L.A.C.) är ett kaxigt, all -female dancecrew som levererar groove och köttig koreografi. Verket startar i det strikta och hårda, i en futuristisk estetik där det perfekta skalet är det eftersträvansvärda. Med utgångspunkt i streetdansen rör sig de fem dansarna från det kontrollerade mot frigörelse. Till pådrivande beats och tung basgång skapar L.A.C. ett sinnrikt flow som landar i ett rigoröst empowerment!

Om L.A.C
Danskollektivet L.A.C. består av Amanda Arin, Pauline Eddeborn, Jonna Hökengren, Maja Andersson och Malin Wikner. Gruppens medlemmar har bland annat uppträtt på Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och Idol med artister som Loreen, Benjamin Ingrosso, Danny m.fl

 

Koreografi/dans:  Amanda Arin, Pauline Eddeborn, Jonna Hökengren, Maja Andersson och Malin Wikner
Ljus:  Tobias Hallgren
Scenteknik:  Sebastian Beije
Delvis musik:  Feyona Naluzzi Thylander (Pheeyownah)
Musikeditering:  Feyona Naluzzi Thylander, Amanda Arin, Mario Perez Amigo, Alvaro Aguilera
Kostym:  Agnes Varhelyi
Foto:  Anders J Larsson

Speltid: 50 min

Biljettpriser:    Scenpass 160 kr, ordinarie 200 kr, student/Skådebanan 175 kr och under 21 år 100 kr.
Köp dina biljetter här:   www.tickster.com