Mån 3 mars, 13.oo,  Dansens hus,  Workshop
Tis 4 mars, 19.00,  Sagateatern,  Dansföreställning
SIRI  –  Complete 

Turnépremiär i Linköping! Att taket lyfter av jubel verkar vara effekten Complete har på sin publik, något de visade under Urban Connection förra året. Med humor och skicklighet levererar de sju medlemmarna energisk hiphop på hög nivå med inslag av New style. De har alla medverkat i stora tv-produktioner och turnéer, och samarbetat med nationella och internationella artister. Några av dem sågs senast i Fredrik Benke Rydmans succéversion av Svansjön på Dansens Hus och de har också medverkat i Eurovision Song Contest, Cirque de Soleil, Streetstar och Bounce.

I Completes nya föreställning har dansarna ofrivilligt slukats upp i en virtuell värld och fångats i ett abstrakt universum där människan inte längre styr och ställer. Vad är det egentligen som pågår därinne? Fantasifullt, överraskande och visuellt kämpar de för att ta sig ut.

Föreställningen kombineras med en Workshop som genomförs dagen före, dvs måndagen 3 mars, kl 13.00 i Dansens hus och då under ledning av dansarna i Complete.

Här kan du läsa om Mario Perez Amigo, en av dansarna ; från en artikel i  Danstidningen 5678.

Idé/Koreografi/Dansare:  Daniel Dahlman, Daniel Koivunen, Dawid Bienkowski, Edin Jusuframic, Joao Assuncao, Mario Perez Amigo, Robin Peters. Ljus: Tobias Hallgren
Kostym:  Elin Ivre
Produktion:  Complete och Dansnät Sverige

Speltid: 1 tim. 15 min.

Boka dina biljetter här: www.tickster.com

Biljettpriser: Scenpass 140 kr, ordinarie 175 kr, student/Skådebanan 150 kr och under 21 år 75 kr. Är du under 21 år kan du köpa vårens två dansföreställningar för 110 kr.