De kommande veckorna är vår förening med på ett nationellt gräsrotsinitiativ där över 50 lokala Riksteaterföreningar samsänder tre liveförställningar direkt på våra lokala Facebooksidor. Det är vår systerförening i Gnosjö som tagit initiativet och direktsänder föreställningarna till vår förenings Facebooksida. De tar tre professionella akter till sin tomma teatersalong för att sprida hopp, värme och glädje utöver hela vårt land genom alla lokala föreningar.  Det är inget fusk och verkligen direktsänt med allt vad det innebär, går strömmen blir det mörkt och bryter en skådespelare benet ställer vi in. På så vis får vi en så autentisk, äkta och intim scenkonstupplevelse som det bara går digitalt.

Söndag 28 feb kl.18.00 – 123 Schtunk

Best of best of!

En specialföreställning med 1 2 3 Schtunk

Under många år har publiken skrattat och gråtit åt och med 1 2 3 Schtunks oefterhärmliga teaterclowner. Vi har sett dem vända ut och in på såväl Shakespeares och Strindbergs som Vilhelm Mobergs verk. Klassiker som ”Romeo och Julia”, ”Hemsöborna”, ”Ett Drömspel” och ”Raskens” har fått många nya tonfall och infallsvinklar i clownernas tolkningar.

Nu var det längesedan 1 2 3 Schtunk fick träffa sin publik och deras längtan är stor! Därför har gruppen gjort en specialföreställning med blandade favoriter och tilltaget avstånd för att äntligen få möta publiken, om än digitalt!

Kanske sitter ni äntligen säkra för clownerna nu! ;0)

Allt är naturligtvis kryddat med deras egenkomponerade musik.

Som vanligt utlovas massa skratt!

Medverkande: Bortas Josefine Andersson, Lasse Beischer och Dick Karlsson

Manus: William Shakespeare, Vilhelm Moberg, August Strindberg och 1 2 3 Schtunk

Manusbearbetning: Lasse Beischer

Scenografi: Thomas Påhlsson och 1 2 3 Schtunk

Kostym: Thomas Påhlsson och 1 2 3 Schtunk

Musik och sångtexter: Dick Karlsson och Bortas Josefine Andersson

Teknik: Thomas Påhlsson

Regi: 1 2 3 Schtunk

Föreställningslängd: Ca 50 minuter, några minuters Schtunk-flex åt båda håll ;0)

Föreställningen sänds live och gratis via vår facebooksida.