De kommande veckorna är vår förening med på ett nationellt gräsrotsinitiativ där över 50 lokala Riksteaterföreningar samsänder tre liveförställningar direkt på våra lokala Facebooksidor. Det är vår systerförening i Gnosjö som tagit initiativet och direktsänder föreställningarna till vår förenings Facebooksida. De tar tre professionella akter till sin tomma teatersalong för att sprida hopp, värme och glädje utöver hela vårt land genom alla lokala föreningar.  Det är inget fusk och verkligen direktsänt med allt vad det innebär, går strömmen blir det mörkt och bryter en skådespelare benet ställer vi in. På så vis får vi en så autentisk, äkta och intim scenkonstupplevelse som det bara går digitalt.

Lördag 13 mars kl.18:00 – Carl-Einar Häckner

Häckner en av vårt lands mest egna egensinniga och unika underhållare. För att citera Carl Stanley ”Carl-Einar Häckner tillhör ingen genre, han är en egen genre”.

Vi är oerhört stolta över att få dela på en galen specialskriven liveföreställning med både nostalgi och en hel del nytt material. En blandning av humor, trolleri och tafflighet.

Carl-Einar har i väntan på att teatrarna får öppna igen jobbar mycket med livestreams och precis som i allt annat utformat en i det formatet egensinnig underhållningsform.

Föreställningen sänds live och gratis via vår facebooksida.